dinsdag 4 september 2018

Easel kaart in herfstkleurenHallo allemaal,

Voor de kaart van vandaag heb ik weer veel verschillende lijnen van Studio Light met elkaar gecombineerd. Ook heb ik één van de Ticket mallen ( StencilSL96, de vlag )op een andere manier gebruikt door er een easel kaart van te maken. 
Het plaatje dat ik gebruikt heb komt uit de My Botanic Garden paperblock en het papier komt uit paperpad PPSL84.
Uit een zwart linnenkarton A4 vel heb ik een strook van  9,9 cm x 28 cm gesneden en gerild op 7 en 14 cm.
Uit het overgebleven stuk linnenkarton heb ik de grote maat van de mal uitgestanst.
Deze heb ik gerild op 14 cm.
Plak beide delen op elkaar zodat je een easel kaart krijgt, door het stukje van 7 cm net boven de vouw bij de punten van de uitgestanste vlag te plakken.Op het liggende deel van de kaart heb ik een strook van 13,5 x 9,4 cm uit groen papier geplakt en daarop een strook van 13 x 8,9 cm uit het bloemen designpapier.
Op het staande deel heb ik uit oranje een strook 11,5 x 9,4 cm en een strook uit groen van 11 x 8,9 cm geplakt met een tabje erachter.
Voor het gedeelte met de punten heb ik uit het designpapier de punten gestanst met de mal;de oranje met de middelste maat en op 5 cm gesneden. De groene heb ik met de kleinste maat gestanst en op 4,5 cm gesneden. 
De bloem houdt de punt tegen. Ik heb op de plek waar de bloem moet komen eerst een klein 3D foampje geplakt en vervolgens de bloem erop geplakt. Zo blijft de kaart mooi staan.Voor het staande deel van de kaart heb ik de cirkels gestanst uit donker grijs papier.
Hierop heb ik een strook uit het linnenkarton van 9,9 x 4,5 cm en een strook designpapier van 4 x 9,4 cm geplakt.
Daarna heb ik de kaart verder versierd met het 3D plaatje met ribbelkarton erachter, plaksteentjes en de vlindertjes uit het My Botanic Garden blok.
Door de gaatjes heb ik een stukje jute touw gehaald en een houten vogelkooitje aan gehangen.

Gebruikte materialen:


Groetjes GeralienGeen opmerkingen:

Een reactie posten