woensdag 16 augustus 2017

Party Time

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die ik gemaakt heb met 1 van de nieuwe stempels van Studio Light met de klokken, STAMPSL205 .
Ik heb een tag gestanst uit watercolor papier van Kippers en hierop heb diverse kleuren blauw, groene en bruine Distress inkt aangebracht met een blending tool.
Met de stempel heb ik de klok en de wijzers gestempeld.
Met de achtergrond stempel STAMPSL163 heb ik hier en daar stipjes gestempeld met bruine Distress inkt. Met STAMPSL183 ,Versamark inkt en Clear embossingpoeder heb ik wat extra glans aangebracht, wat op de foto's helaas niet zo goed te zien is. 


Langs de randen heb ik met licht bruin naaigaren een stiksteekrandje geborduurd. De draadjes heb ik niet netjes weggewerkt maar aan de voorkant  los laten hangen voor een wat stoerder effect.
Achter de tag heb ik de ballonnenrand geplakt.
Verder heb ik met de doily mal STENCILSF49 een doily gestanst en achter het plaatje en ovaal geplakt. De tekst Time komt ook van de stempelset STAMPSL205


Voor de tekst party heb ik STENCILSL30 gebruikt en de letters ook met Distress inkt bewerkt.
Het plaatje met de cupcakes komt uit de Summer Feelings lijn uit EASYSF568.Een restje Watercolor papier heb ik met dezelfde kleuren Distress inkt bewerkt als die ik voor de tag gebruikt heb en hieruit de bloemblaadjes gestanst met  STENCILSL41.
Op deze manier kun je een mooi bijpassende bloem maken.
Ook heb ik nog een paar "pareltjes" gemaakt met Nuvo Chrystal Drops in de mooie bijpassende blauwe kleur.

Ik hoop dat ik weer wat inspiratie heb gebracht.

1 opmerking: