dinsdag 22 augustus 2017

Kerstcadeautje voor honden

Hallo allemaal,

Kerst is nog ver weg maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen, hihi.
Onze trouwe viervoeters verdienen natuurlijk ook een cadeautje onder de kerstboom.
Daarom heb ik dit leuke cadeautje met hondensnoepjes erin gemaakt.


Bij de Woodland Winter lijn zitten hele leuke dierenplaatjes, één van deze hondenplaatjes heb ik verwerkt op een kaart in de vorm van een hondenbot.
Dit bot heb ik gemaakt met een Dutch Doobadoo shape art mal dog bone.
Om het bot wat extra  kerstgevoel te geven heb ik de sneeuwsterren ovaal van de Frozen Forest lijn gebruikt, zie onderstaande foto.


Voor het groene basispapier heb ik een designpapiertje uit paperpad PPWW55 gebruikt.
Uit ribbelkarton heb ik een  cirkel gestanst die net wat groter is dan het plaatje,
Hierop heb ik het plaatje geplakt en daarop een cirkel die ik heb gestanst uit zwart linnenkarton met STENCILCS33. Deze mal past heel mooi bij de Woodland Winter lijn, deze zal ik de komende tijd nog wel vaker voorbij laten komen op mijn blog. Ik heb voor dit plaatje alleen het takje met het vogeltje erop eraf geknipt anders zat het voor de kop van de ene hond en dat staat niet leuk.


Met STENCILSL26 heb ik de tickets uitgestanst en met de letterstempel STAMPSL159 heb ik de letters: FOR MY BFF gestempeld. Daarna heb ik de 3 tickets van elkaar af geknipt en verdeeld over het kaartje. Verder heb ik nog wat ijssterren, plaksteentjes en hartjes op de kaart verwerkt.


In een  C6 formaat cellofaanzakje (Waarin je je rechthoekige kaarten in bewaard) heb ik wat hondenkoekjes gedaan en het zakje dichtgeplakt.
Als je het zakje aan de binnenkant en aan de achterkant van de kaart vast zet met nietjes blijft de kaart mooi aan het zakje vastzitten en heb je een leuk hondencadeautje.


2 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke cadeautjes.
  Wel zielig dat de hondjes zo lang moeten wachten....
  Groetjes van Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi Crealientje. Ik vind dit ook een bijzonder mooie serie.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen