Doorgaan naar hoofdcontent

Volgers

One sheet wonder

Hallo allemaal, 

One Sheet wonder. 
Van 1 scrapvel veel verschillende kaarten maken.  Dit staat al heel lang op mijn to-do list. Maar nu in mijn vakantie is het gelukt om te maken én zelfs in 1 dag!
Het zijn CAS kaarten geworden clean and simple. 


In totaal heb ik 13 kaarten van verschillende formaten kunnen maken van 1 vel scrappapier. Ik gebruikte hiervoor een scrapvel van Art by Marlene met grote bloemen erop.


Dit is het vel nadat ik het in stukken had gesneden. Op Pinterest vindt je heel veel voorbeelden en formaten om te snijden,  ik heb er daar ook 1 van gebruikt. 

Daarna ben ik aan de slag gegaan met een witte kaart als basis. Ik heb ook het nieuwe die-cut boekje gebruikt voor de leuke plaatjes. En verschillende tekst stempels van Studio Light. Ook heb ik een aantal teksten uit het stickerboekje van Marlene gebruikt. 

Alle designpapiertjes zijn gemat op zwart karton. 

Hieronder vindt je alle kaarten die ik gemaakt heb.  


Gebruikte Art bij Marlene materialen:
Scrappapier: ABM-SL-PS30
Plaatjes: ABM-SL-DCB47
Stickerboekje: ABM-SL-STIC11
Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren. 

Groetjes Geralien 

Reacties

Populaire posts van deze blog

1001 mogelijkheden

Hallo allemaal, "1001 mogelijkheden" heb ik deze blogpost genoemd en daarmee doel ik op de ticket mal. De mogelijkheden met deze mal zijn eindeloos. Vandaag laat ik zien dat je er ook een hele mooie double Z fold card mee kunt maken. In combinatie met het prachtige paperblock Love & Home komt het heel mooi tot zijn recht Natuurlijk heb ik er ook weer label in verstopt. Ik  heb veel detailfoto's gemaakt, zo kun je goed zien hoe ik de kaart heb gemaakt. De basis voor deze kaart is een linnenkarton kaart van 13,5 x 27 cm Deze heb ik gerild op 8,5 en 13,5 cm. Daarop heb ik stukken kraftpapier geplakt van 13 x 8 cm, 13 x 4,5 cm en 13 x 13 cm. Daarop weer designpapier  van 12,5 x 7,5 cm, 12,5 x 4 cm en 12,5 x 12,5 cm  De ticket mal heb ik ook gestanst uit wit linnenkarton en op 5 cm vanaf de gaatjes gerild. Hierop heb ik ook weer kraftpapier en designpapier geplakt. Dit papier heb ik met de mal uitgestanst

Sending Joy

Hallo allemaal,  Vandaag wil ik jullie weer een kerstkaart laten zien. Deze is gemaakt met de nieuwe Sending Joy lijn van Studio Light. Deze is vanaf volgende week verkrijgbaar in de hobbywinkels.  Als basis voor deze kaart heb ik de Essentials mal SL-ES-CD70 gebruikt. De lichtgroene matlaag komt uit SL-ES-PP05. Het rode designpapier komt de paperpad die bij deze Sending Joy lijn komt SL-SJ-PP10. Het groene designpaper met de kerstboom takjes komt uit de andere paperpad SL-SJ-PP11. De 2 lagen van de kerstboom heb ik allebei met 3D foam opgeplakt zo krijgt de kerstboom meer diepte.  De slingers, kerstballen en ster zijn gestanst met SL-SJ-CD51.  De losse plaatjes komen uit diecut boekje SL-SJ-DCB08.   Om de kaart helemaal af te maken heb ik nog 2 roze enamel dots opgeplakt. Het papier is zo mooi dat het verder niet veel nodig heeft.  Groetjes Geralien 

Waslijn met babysokjes

En we gaan vrolijk verder met de geboortekaartjes... Deze waslijn met babysokjes heb ik gemaakt met de creatable, stempel en het papier van Eline Pellinkhof. De sokjes heb ik aan het touw geplakt en vervolgens kleine wasknijpertjes er op gezet. Op de wasknijpertjes heb ik kleine houten hartjes geplakt van Xenos. Het resultaat is toch super schattig!!