Doorgaan naar hoofdcontent

Volgers

Ticket mal Tuesday #6

Hallo allemaal,

Het is weer dinsdag, dus Ticket mal Tuesday op mijn blog!
Deze keer een klein gedeelte van een ticket mal.
Namelijk alleen het flapje van de ticket al heb ik gebruikt voor deze kaart.
Het flapje heeft hele mooie ronde rand wat heel chique lijkt bovenaan een kaart.
Verder heb veel verschillende lijnen van Studio Light door elkaar gebruikt op deze kaart.
Dat laat maar weer zien hoe mooi alle materialen van Studio Light met elkaar te combineren zijn!


Als basis heb ik een dubbele witte kaart van 12,5 x 15 cm gebruikt.
Ik heb dus de 2 kleinste maten van het flapje van ticket mal STENCILSL115 gebruikt. De grootste van deze twee heb ik uit kraftpapier gestanst en de kleinste uit roze designpapier uit de paperpad.
Uit het houtdesign designpapier heb ik een stuk van 12 x 14,5 cm gesneden.
Alle randen van het papier heb ik met bruine Distress inkt bewerkt.
Met de tekst stempel heb ik Merry Chrismas rechtsonder op het designpapier gestempeld.
Eerst heb ik het houtdesign opgeplakt en daarna de uitgestanste delen bovenaan de kaart.


Het takje met dennenappels heb ik uit kraftpapier gestanst. Vervolgens de dennenappels nog eens uuit zwart papier. Na het emsossen van de dennenappels heb ik een heel klein beetje witte Gesso aan mijn vinger gedaan en heel voorzichtig over de dennenappels gewreven. Hierdoor krijgen ze een besneeuwde uitstraling. De zwart dennenappels heb ik dan weer op de bruine geplakt.
Dit geheel heb ik links bovenaan geplakt.
Uit wit linnenkarton heb ik 2 x de grootste blaadjes van de bloem gestanst, 2 x de middelste en 1 x de kleinste. De blaadjes heb ik allemaal gevouwen, daarna is alles op elkaar geplakt met een  roze plakparel in het midden. De bloem heb ik op de tak met dennenappels geplakt.


Met 1 van de kerstballen stempel heb ik een kerstbal op hetzelfde roze designpapier als dat ik aan de bovenkant van de kaart heb gebruikt, gestempeld en daarna uitgestanst met de bijbehoren de mal.
Met een witte gelpen heb ik de lijntjes in de kerstbal wit gekleurd.
De kerstbal heb ik onder de bloem geschoven en vastgeplakt op de kaart.


De kaart heb ik afgewerkt met een zwart/wit bakers twine, zwarte plaksteentjes en roze parels die ik met een pearl maker heb gemaakt.








Ik hoop dat jullie het een mooie kaart vinden!
Graag tot de volgende keer!

Groetjes Geralien


Reacties

  1. Mooie kaart, en die mallen zijn gewoon allemaal zo prachtig.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Waslijn met babysokjes

En we gaan vrolijk verder met de geboortekaartjes... Deze waslijn met babysokjes heb ik gemaakt met de creatable, stempel en het papier van Eline Pellinkhof. De sokjes heb ik aan het touw geplakt en vervolgens kleine wasknijpertjes er op gezet. Op de wasknijpertjes heb ik kleine houten hartjes geplakt van Xenos. Het resultaat is toch super schattig!!

1001 mogelijkheden

Hallo allemaal, "1001 mogelijkheden" heb ik deze blogpost genoemd en daarmee doel ik op de ticket mal. De mogelijkheden met deze mal zijn eindeloos. Vandaag laat ik zien dat je er ook een hele mooie double Z fold card mee kunt maken. In combinatie met het prachtige paperblock Love & Home komt het heel mooi tot zijn recht Natuurlijk heb ik er ook weer label in verstopt. Ik  heb veel detailfoto's gemaakt, zo kun je goed zien hoe ik de kaart heb gemaakt. De basis voor deze kaart is een linnenkarton kaart van 13,5 x 27 cm Deze heb ik gerild op 8,5 en 13,5 cm. Daarop heb ik stukken kraftpapier geplakt van 13 x 8 cm, 13 x 4,5 cm en 13 x 13 cm. Daarop weer designpapier  van 12,5 x 7,5 cm, 12,5 x 4 cm en 12,5 x 12,5 cm  De ticket mal heb ik ook gestanst uit wit linnenkarton en op 5 cm vanaf de gaatjes gerild. Hierop heb ik ook weer kraftpapier en designpapier geplakt. Dit papier heb ik met de mal uitgestanst

Sending Joy

Hallo allemaal,  Vandaag wil ik jullie weer een kerstkaart laten zien. Deze is gemaakt met de nieuwe Sending Joy lijn van Studio Light. Deze is vanaf volgende week verkrijgbaar in de hobbywinkels.  Als basis voor deze kaart heb ik de Essentials mal SL-ES-CD70 gebruikt. De lichtgroene matlaag komt uit SL-ES-PP05. Het rode designpapier komt de paperpad die bij deze Sending Joy lijn komt SL-SJ-PP10. Het groene designpaper met de kerstboom takjes komt uit de andere paperpad SL-SJ-PP11. De 2 lagen van de kerstboom heb ik allebei met 3D foam opgeplakt zo krijgt de kerstboom meer diepte.  De slingers, kerstballen en ster zijn gestanst met SL-SJ-CD51.  De losse plaatjes komen uit diecut boekje SL-SJ-DCB08.   Om de kaart helemaal af te maken heb ik nog 2 roze enamel dots opgeplakt. Het papier is zo mooi dat het verder niet veel nodig heeft.  Groetjes Geralien