zondag 19 februari 2017

Zonnebloemen

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie deze kaart in zwart, wit en kraft laten zien. Deze kleurencombinatie vind ik altijd erg mooi. Voor deze kaart heb ik één deel van de nieuwe Layerd stamps gebruikt namelijk de zonnebloem STAMPLS16. Eigenlijk moet je 3 lagen stempelen in 3 verschillende kleuren, maar ik heb voor deze kaart alleen de stempel met de buitenlijnen gebruikt.
De zonnebloem is een mooie stempel die zeker op deze manier heel goed te gebruiken is.


Ik heb DCP papier gebruikt van 13,8 x 9,5 cm om op te stempelen. Ik heb in 2 hoeken een deel van de zonnebloem gestempeld.
Uit kraftpapier heb ik 2 kleine tags gestanst met STENCILSL26
Deze tags heb ik precies naast elkaar gelegd en in 1 keer bestempeld ook weer met een deel van de zonnebloem.
Door de openingen in de tags heb ik een stukje zwart/wit bakers twine gehaald en de tags met 3D foam naast elkaar op de kaart geplakt.


Achter het witte DCP papier heb ik een stuk zwart kraftpapier gemat en het geheel op een dubbele kraftkaart van 14,8 x 10,5 geplakt. Met een banner mal van Noor! design heb ik uit kraft een banner gestanst en hierop XOXO gestempeld met STAMPSL158. De banner heb ik achter de tekst gerild, dubbelgevouwen en op de voorkant van de kaart geplakt. De rest van de banner om de kaart heen gevouwen en aan de binnenkant vastgeplakt.
Verder is de kaart versierd met zwarte pailletten en 2 zwart plakparels in hartvorm.

Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie hebben opgedaan.
Ik wens jullie nog een fijne zondag verder!

Creatieve groetjes van Geralien

1 opmerking: