woensdag 11 mei 2016

Trouwkaart

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie deze kaart laten zien die ik gemaakt heb voor Kippers Hobby met de nieuwe mallen van Creative Expressions.
Het is een hele chique kaart geworden door de prachtige vormen.
De basis van deze kaart is gemaakt met de Dutch Doobadoo mal en het papier dat ik gebruikt heb is een scrapvel van Studio Light uit de Sweet Romance lijn.Gebruikte materialen:
Alle vormen van Creative Expressions heb ik gestanst uit het witte papicolor.
De basis van de kaart heb ik gemaakt met het kraftkarton.
Om het hek mooi uit te laten komen op de kaart heb ik de kaart iets kleiner gemaakt dan eigenlijk de bedoeling is. Maar ik vind het op deze manier mooier en de kaart past zo ook beter in een envelop.
Het kraftkarton heb ik eerst gesneden op 14,5 x 25,5 cm.
Hierop heb ik de DDBD mal gelegd met de "kleine"kant van de mal tegen de zijkant van het kraftkarton. Nu steekt aan de andere kant de mal iets over het karton heen.
Teken nu de cirkel en de rillijnen over
Daarna de kleine vorm, de cirkel en de kleine stukjes van het "swinggedeelte" uit het scrapvel geknipt. Voor het grootste gedeelte heb ik een stuk van 14 x 14 cm uit het scrapvel gesneden en daaruit de grote vorm geknipt.
Alle randen van het papier en de kraftkaart heb ik eerst bewerkt met een schaar om de randen wat op te ruwen. En daarna met de structuurpaste bewerkt, anders wordt de kaart zo clean.
Als de structuurpasta opgedroogd is kun je alles opplakken.


De bloempot en buxes heb ik gestanst uit kraftkarton en opgeplakt.
Als laatste heb ik nog wat plakparels in de hoekjes en op de cirkel geplakt.

Ik hoop jullie weer wat inspiratie hebben opgedaan.
Tot de volgende kaart!!

Groetjes GeralienGeen opmerkingen:

Een reactie posten