donderdag 8 december 2016

Pocket Letter Feestje

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag deze Pocket Letter laten zien. In november was er een Pocket Letter Swap op Instagram. Deze swap wordt georganiseerd door #PocketLetter_Holland er is iedere maand een nieuwe swap met een bepaald thema. In november was dat Feestje in je brievenbus. Je kunt je voor deze swap aanmelden en je wordt dan gekoppeld aan swapmaatje waarvoor je de Pocket Letter mag maken.
Ik had net de nieuwe Paperpads van Studio Light gekregen en vond PPSL38 erg mooi voor dit thema.  Deze kleurtjes zijn zo vrolijk. Het was de eerste keer dat ik aan PL swap meedeed en ik vond het erg leuk om te doen, je kunt er veel creativiteit in kwijt; kleuren, scrappen, cadeautjes inpakken enz.
Maar wat zeker niet onbelangrijk is; je krijgt zelf ook een Pocket Letter opgestuurd. En dat was ook zeker een feestje in mijn brievenbus! Zo leuk om het uit te pakken! Maar ook om te zien hoe een ander dit gemaakt heeft.


In een Pocket letter stop je ook kleine cadeautjes zoals paperclips, lint, theezakje enz.
zoals op de foto te zien is heb ik kleine zakjes gemaakt van vellum en kraftpapier en daarin heb ik deze cadeautjes verpakt.
De slinger heb ik gemaakt met post-it notes die ik onlangs gekocht heb bij Flying Tiger.
deze post-it notes heb ik om het touw geslagen en met een nietje vast gemaakt.


Wie weet doe ik vaker mee aan zo"n swap en dan zal ik jullie zeker weer mee laten genieten.

Groetjes Geralien

1 opmerking: